Djursjukhuset i Tranås för stora och små

Tranås djursjukhus erbjuder ditt husdjur all den vård som den kan behöva. Eftersom att våra husdjur nästan alltid känns som en familjemedlem så är det viktigt att de får lika bra vård som vi människor får. Det är de noga med på Tranås djursjukhus och erbjuder er därför den bästa vården för ditt djur. De har en bred kunskap och lång erfarenhet och ni kan därför känna er trygga med att de tar hand om ert djur på allra bästa sätt. Ni kan även på plats på djursjukhuset handla foder och andra djurtillbehör från märkena Hills och Specific. Det är alltid bra att välja foder som är specialanpassat till just ditt husdjur för att den ska må så bra som möjligt.

Vad djursjukhuset kan erbjuda

Tranås djursjukhus är öppna för att hjälpa er när ert djur är i akut behov av vård som när det uppstår klåda, sår, bölder och andra skador som är besvärliga och smärtsamma för djuret. De välkomnar även er från omkringliggande orter så som Eksjö, Ödeshög, Boxholm, Mjölby, Aneby och Österbymo. Men självklart arbetar de även med förebyggande vård så som kastrering och sterilisering av katter och hundar, vaccination, foderrådgivning och kloklippning för att ditt djur alltid ska må så bra som möjligt.

De har kompetens och möjlighet att även göra mindre operationer vanligtvis i djurets mun för att åtgärda tandsten, operera ur skadade tänder och även kvarblivna mjölktänder. Så du kan alltid lita på att kliniken i Tranås gör allt för att hjälpa ditt djur. Och skulle det vara så att de inte har möjlighet till det om ditt djur har större besvär som kräver specialistvård remitterar de er vidare till ett annat större djursjukhus. Eftersom att de har god kontakt med de andra djursjukhusen så vet de alltid vart de ska skicka er för bästa möjliga fortsatta vård.